Jag blev utmanad..

Det var sagt att man skulle ta mapp 6 och Bild 6 sen ska man publicera det på bloggen så här har ni:



Det blev Angelica och Alva som blev dom utsatta hehe
Jag i min utmanar, ja dom som känner för att göra det.
2009-01-31 @ 15:28:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu va det bestämt

Jag och Emilia ska idag ha ett Pippi Långstrump race ikväll, så nu blir det till att mysa ner sig i soffan och underhållas av krumilurpiller, skeppsbrott och guldpengar.



Vad ska ni göra en lördagkväll som denna ??
2009-01-31 @ 14:12:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Miss Li och Lars Winnerbäck



OM DU LÄMNADE MIG NU
2009-01-31 @ 12:19:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagmorgon...

Jag och Emilia sitter här med varsin mannafrutti i näven och kim possible på tv:n, hur spännande som helst (not).
Jag som inte ens brukar vara vaken vid den här tiden har idag vart vaken sen ca halv 9 idag pga av en viss fröken Tipping, men jag måste säga att det var ganska skönt att gå upp tidigt och ta ett varmt bad!

Så nu är bara frågan, VAD HITTAR MAN PÅ IDAG?

2009-01-31 @ 10:43:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Såg ni eller?

Såg ni Morgan och hans danspartner, ja dom var sjukt graciösa måste jag säga och att få 10 av alla i juryn ja det var ingen dålig bedrift.
Tyckte så synd om han förra veckan, stackarn höll ju på att spy där medans juryn bara malde på.



2009-01-30 @ 21:48:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lets Dance

Nu sitter vi här, redo och väntar på Lets Dance, Jag, Linda, Mija och Jack som är på språng.

För han ska lämna oss nu för att åka tillbaka till båten! Vi andra stannar kvar här och trycker i oss en massa onyttiga godsaker!
2009-01-30 @ 19:55:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har fått en utmärkelse

Av Petra



Tack så mycket vännen!

Reglerna var enkla, lista 5 saker du inte kan vara utan:

1. Min dotter
2. Mina vänner
3. Jack
4. Tragisk men datorn
5. Ja mobilen

Nu ska jag skicka vidare denna utmärkelsen och det gör jag till:

Kinnahultarn

Kulisen

Hontass

Linda

Marica


2009-01-30 @ 16:38:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Torsdag...

Fan jag måste sluta vända mitt dygn. nu gick jag och Jack upp ur sängen typ 13.20, det funkar ju liksom inte och idag ska jag jobba natten så jag måste ju vara pigg och alert runt 06.00 imorn...!

Ja det får la gå, men idag skulle jag och J gått upp tidigt för att städa, men det får nog bli imorn istället när jag kommer hem ifrån jobbet. Han åker ju på lördag så då kan det var skönt att ha de städat innan dess.

Åhh idag kommer mitt lilla hjärta hemma igen och jag hinner inte träffa henne, men hon kommer ha det bra här hemma hos Jack ändå! Får la tvinga dom till att hälsa på den stackars mamman på jobbet sen!


Melwin occh Mija i badet!
2009-01-29 @ 14:11:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


God Morgon?

Ja idag vaknade inte Sisse utan bitchen i henn gjorde det, hann inte få upp ögonen innan jag kände hur irriterad jag var idag...på verkligen ALLT!!
Jag försökte mig på att dammsuga bort lite frustrationen men det funkade inte alls bra kan jag säga.. så nu får vi se, jag måste ju vara trevlig mot Jack annars kommer la han lägga benen på ryggen och springa snart och det har jag ingen lust med...

Vet inte varför jag har sånt jävla humör heller, det tar en massa energi ifrån mig känner jag, vem orkar vara arg hela tiden?

Nej nu får detta gå över, bara det inte är en där förvarning på att jag kanske egentligen inte mår så bra, man kan ju bara förtränga allt som har hänt en viss tidsperiod innan det kommer ikapp än igen.

Det kanske är så att jag skulle behövt sörja och inte bara stängt in allt?



Saknar dig pappa, speciellt idag!!!
2009-01-28 @ 11:46:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Oliven

Ja det blev en himla god middag på Oliven ihop med Jack, Linda och Kristoffer sen efter den goda maten så begav vi oss till biografen.

Filmen var helt underbar bra, men den var alldeles för lång för att sitta på en biosalong där man inte kan sträcka på benen eller pausa filmen för att gå på toa...


Tack allihopa för en jätte trevlig kväll

2009-01-27 @ 22:54:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Benjamin Button

Det tycks bli Bio och restaurang ikväll... var så länge sen vi var ute och gjorde nåt sånt så de är på tiden känner jag..!
Vi hade tänkt se Benjamin Buttons otroliga liv. Nån som har sett den? Är den bra??



2009-01-27 @ 14:38:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag tror

Ja jag tror att jag ska försöka få en klipptid idag, behöver verkligen trimma topparna lite.. sen så är ja gså himla sugen på att åka till IKEA men det kommer nog vara lönlöst att försöka få med Jack på den idén idag tyvärr.

Jag ska snart åka in till kinna ocj luncha hade jag tänkt, medans Jack tränar.. Vi ses sen hej hej"
2009-01-27 @ 11:43:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ibland är det skönt

Att komma hem och veta att ingen väntar på en, att man kan göra vad man vill, hur man vill och när man vill! det första jag brukar göra är att slänga av mig byxorna slänga mig på soffan och gå igenom alla bloggar jag har missat att läsa under dagen...

Men sen när man har suttit där själv en stund så vill man att någon ska komma hem, lägga sig jämte en och bara kramas... det är mys.. jag älskar att nån håller om mig när jag somnar men då när jag nu har en pojkvän som inte kan hålla fingrarna i styr NÅGONSIN, så går det inte att sova så med honom hehe ...men han är ganska söt ändå!



2009-01-26 @ 21:38:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja ok...

Jag överlevde dagisköket... Det var faktiskt inte så farligt som jag hade föreställt mig, men jag vet inte om det är min grej att stå i kök så... men vad gör man inte för lite pengar?

I lördags var det lite party här hemma, hur kul som helst men som vanligt när vi kommer till krogen blir jag alldeles för överförfriskad.. helt sjukt att jag lyckas varje gång, har ingen karaktär alls!

Nnu har jag precis kommit hemifrån jobbet, ska sova nån timme nu, käka och sen gå och jobba igen!
2009-01-26 @ 10:17:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag håller på att dö

Klockan är nu 05.43 och jag ska snart iväg och jobba, PÅ DAGIS!! Nu är det så att idag så är jag ensam ansvavrig för att typ 50 ungar ska få i sig mat, JA jag ska stå i köket nåt jag inte har gjort sen gymnasietiden.
Det här gör mig riktigt nervös, vemvet jag kanske inte en kan sätta på den avancerade ugnen..
ja vi får se hur det här går...

ÖNSKA MIG LYCKA TILL


2009-01-23 @ 05:45:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Aldrig färdig??

Nej gardinerna blev aldrig färdiga igår ändå kändes det som om jag satt och nålade i flera timmar medans sanna sydde... Det här är absolut sista gången som jag köper tyg och sen själv måste klippa ut panelerna själv, bättre när man köper färdiga längder och bara fållar där uppe och där nere!

Men det blir nog bra i slut ändan hoppas jag!  Men nu ska jag nog dra ett varv med dammsugaren så att alla råttor försvinner..!


2009-01-22 @ 12:48:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fuck Off

Jag är arg och ledsen
Jag vill skrika och gapa
Såra och skada!!

Mest är jag arg på mig själv, hatar när jag blir sån här. Vet inte om det är för att jag inte jobbar tillräkligt mycket eller för att jag slutade med p.plåsterna och alla hormoner nu börjar gå ur min kropp eller kanske är det en kombination av det här!!

Men snart orkar jag inte med mig själv.... och jag kan absolut förstå om varken Jack eller Emilia orkar med mig!!
Kom på mig själv när jag hämtade Emilia på dagis att jag nästintill skällde på förbipassernade människor i mitt huvud speciellt 2 pojkar åkte på  varsin MENTAL utskällning!!!

Vad ska jag göra??



2009-01-21 @ 10:06:09 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Night Night!!

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att det imorgon kommer bli en meningsfull dag och att gårdagen(idag då alltså) aldrig hände. jag slösade bort en hel dag på ingenting... jag spenderade nog nästan 2 1/2 timme av dagen till att sitta på punkten med Sanna ...

Jaja imorn är det en ny dag

GOD NATT!!




2009-01-20 @ 23:20:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gaahh!!!!

Mitt liv suger och inget är som jag vill ha det!!!
2009-01-20 @ 19:57:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Ja idag är la det tisdag och jag är hur död som helst, vet inte vad det är med mig...känns som om jag hade kunnat sova bort flera dygn och idag när jag äntligen vaknade så hade barnet försvunnit till dagis och vart Jack  har tagit vägen, JA det har jag inte en aning om!

Men,men ja får la försöka ge mig på att sy gardinerna idag då, blää men först ska jag in till kinna och träffa Sanna tror jag. Måset åka och handla idag med...
2009-01-20 @ 11:42:04 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lördagen i bilder

Ja som sagt så hade vi ju lite förfest här hemma för att senare dra ut på krogen...
Det var faktiskt hur kul som helst men jag borde nog hållt igen lite på spriten...






Niklar,Linda och Kristoffer








Tyvärr var jag och Linda så smarta (eller korkade) så vi bestämde oss för att drinka LONG ISLAND ICE TEA på krogen och det var nog det sista vi behövde.. Men jag har en del minnesbilder av att det var kul och det är ju huvudsaken hehe !
Innan vi kom ut så sjöng vi oss hesa på singstar och tur är väl det för hade jag inte sjungit så hade jag hunnit dricka ännu mera. ; )

Ja som ni ser på bilderna så är jag och Jack i stort behov av gardiner i vardagsrummet så idag har det inhandlats en himla massa tyg så kvällen ska jag nog spendera framför en symaskin och hoppas på det bästa!!
2009-01-19 @ 13:13:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Wiee....

Ikväll blir det singstar för hela slanten, det och en massa alkohol! Jag är dock ganska dryg idag efter våran Let´s Dance kväll igår som inte slutade förrän 03.30.

Nu sitter Jack här med en sovande Melwin i knäet, dom är himla söta måste jag säga!! Sanna sitter i den andra soffan med en halvsovande Emilia i knäet. Dom är också ganska söta måste jag medge!






Bilderna är inte aktuella men det ser ni nog

2009-01-17 @ 15:40:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Let´s Dance!!

Idag blir det vinkväll hiop med Linda och Jack, vi ska titta på Let´s Dance (eller om det bara är ursäkten för att få hinka i sig lite vin det vet jag faktiskt inte)!

Men det kommer nog bli mucho trevligt iaf.

2009-01-16 @ 18:08:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Problem?

Håller på att laga lite mat nu, har precis kommit hem ifrån kinna där jag inhandlade en ny BH och 3 nya nagellack! Blir nog fräsigt!!

Jack kom hem igår ju och som vanligt när han kommer hem så vet man inte riktigt hur man ska föhålla sig till varann, vi är båda vana vid att vara själva och inte ta hänsyn till nån annan och det märks ganska snabbt.

 Igår när vi gick och la oss så klarade jag verkligen inte av att lyssna på när han sov. Hemskt jag vet men jag är så van att det är knäpptyst och så kommer nån som andas högt och dessutom snarkar en del, blev alldeles för mycket för mitt humör!

Sen så förväntar han sig nog att det ska vara superstädat när han kommer hem, men då kommer han ju hem till fel tjej ;) med tanke på att jag kan vara ganska så slarvig av mig är dessutom ofta blind över saker som kanske behöver göras som t.ex vattna blommorna, JAG ERKÄNNER jag dödar allt som är grönt..det ligger inte i min natur att se när det är dags!

Ja alla har vi våra brister men så länge man kan kompromissa och se  fördelarna med varann så tror jag att man klara av det mesta och vi har ju kommit ganska långt om man ser på hur våran situation såg ut när vi träffades!

VI KLARAR ALLT!
Även alla triviala problem

Vill till sist ge en stor Ros till min vän LINDA som inte har det allt för lätt nu! Men vi finns här för dig!

2009-01-16 @ 14:54:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Drygt

Ja denna dagen har varit oerhört dryg, fick städat det jag skulle, men mig själv glömde jag helt av så kl 17.00 så tog jag av mig pyjamas och hoppade i lite kläder, sminkade mig och drog en borste genom håret, ja så himla produktiv har jag varit idag...!!

Barnet ligger nu och plaskar i badkaret och frågar ca var 15 minut när Jack kommer, att jag säger senare tycks inte riktigt sjunka in!

Röksugen är jag också, men vet inte om jag orkar pallra mig ut för att röka nu..
2009-01-15 @ 17:41:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu så...

...har mina goda flicka kommit hem igen! Så skönt! nu är det liv och rörelse på det här stället igen!
Hon ska hjälpa sin stackars mamma att damma sen har hon lovat! Men först ska vi laga lunch, frågan är bara vad som står på matsedeln, själv är jag sugen på spenat men det brukar inte vara så uppskattat hos barnet tyvärr!

Vad ska ni äta idag ??


2009-01-15 @ 12:32:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Morgon/Kurt Cobain

Blev det knappast, vaknade upp och blev förbannad med en gång på jobbet, wihoo vilken bra start på dagen!!
Antingen har jag inte gråtit på länge eller så är jag alldeles för känslig men jag blev så arg så jag gråter fan fortfarande ...
Jävla piss och nu måste jag städa en del idag, inget jag ser fram emot kan jag säga, eller ja det enda som behöver göras egentligen är ju att dammsuga...Till min dammsugning ska jag yssna på en hel massa NIRVANA




Kurt Cobain









Finns det någon snyggare man än vad den här mannen var??
2009-01-15 @ 10:31:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Shit

Jag somnar snart, mina ögon håller på att gå i kors.

Köpte en ny klänning idag med som jag hade tänkt ha på mig på lördag om jag inte känner mig för fet vill säga!





Risken finns att jag inte känner mig alls bekväm men vi får la se..
2009-01-14 @ 21:49:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Visste ni?

Att jag inte har en aning om vad jag ska skriva? Det är helt blankt i min hjärna för tillfället och ju mer jag funderar desto mer inser jag hur tråkig jag är, vilket i sig är ganska deprimerande!

Jag har ett behov av att skriva men om vad? ja det är en annan femma, nu skriver jag mest för att jag inte har nåt annat att göra och det resulterar i en hel massa svammel!

Ja vad händer för er i helgen då? Själv så ska jag på fredag ha en myskväll med Jack & Emilia, sen på lördag blir det PARTY! Måste bara nu hitta nåt bra som jag kan ha på mig, det är alltid problem med kläderna, jag har nog egentligen alldeles för mycket kläder men dom har jag ju redan använt och då är det inte lika roligt längre...



Jack lyckas vara i vägen ganska ofta hihi
2009-01-14 @ 14:21:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Omänskligt

Ja det är omänskligt att vara uppe så här tidigt... *gäsp* vill sooova!!


2009-01-14 @ 06:18:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu så

har Fröken Ratti åkt hem och jag bestämde mig för att ta ett varmt bad, passade på att ge mig lite beauty treatment med ansiktsmask och inpackning.
Så nu är jag på topp igen, frågan är bara hur jag ska lyckas bli trött nu, ska ju jobba tidigt imorn och så som jag har vänt dygnet kommer la det bli katastrof med sömnen inatt!



 
2009-01-13 @ 20:15:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag...

Idag händer det inte mycket här i skene, ska gå och posta lite brev sen hade jag tänkt.
Annars har jag faktiskt inte mycket att göra idag ska försöka,bädda rent i sängen, dammsuga och plocka undan lite bara.

Men just nu har jag en halv sovande Linda här på soffan, hon var en ängel som kom med mat till mig idag, precis vad jag behövde.



2009-01-13 @ 13:38:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu ger jag upp!

Måste i säng nu innan ögonen går i kors!!

GOD NATT!!!


2009-01-12 @ 23:04:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/482430/sisselafriberg?claim=j7dngedzhq5">Följ min blogg med bloglovin</a>
2009-01-12 @ 21:38:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tjing..

Nu har jag pratat med mitt hjärta Jack, saknar han jättemycket men som tur är så kommer han hem snart, nämligen på TORSDAG!!
Idag har jag varit med min goding Linda hela dagen, vi har slappat och kollat på dilm stora delar av dagen, hur soft som helst!


Tänkte att vi skulle åka på kryssning nu i  slutet av februari nån som har nån bra att rekommendera, vill åka på en riktig partykryss




2009-01-12 @ 20:33:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kan ni gissa?

Vad jag har gjort!?


Det var niice...
2009-01-12 @ 11:44:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


God Morgon

Ja som ni kanske märker så är jag inte direkt uppe med tuuppen, men vadå man kan ju inte få allt!

Idag ska jag leka med Linda en del tror jag, vad vi hittar på ja det får ni ta del av senare, nu ska jg resa mig ur sängen, slänga på mig kläder och sminka mig, sen blir det nog frukost som idag kommer bestå av en shake!
2009-01-12 @ 10:27:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjärta





Jag älskar denna bilden av Emilia



2009-01-11 @ 22:40:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill jobba!

Jag sitter i den sitsen nu där jag har min nästa tid på jobbet den 26 januari, fattar ni 26 JANUARI!!  Vem orkar vara ledig så länge, inte jag iaf.

Så nu för att inte säcka ihop helt och dö måste jag ju fylla mina dagar med en massa aktiviteter som gör att jag inte känner mig helt meningslös. Men om man sitter här och ska fundera ut vad man ska göra så är det inte det lättaste tyvärr, nu ångrar jag att jag var så produktiv med tvätten, hade kunnat vänta nån dag med att vika den ; )
Nej skämtosido, vad gör ni arbetslösa människor där ute för att inte bli helt deprimerade??

Måndag är det imorgon och då måste det hända nåt, jag måste åka nånstans,göra nånting,träffa någon!! JA, det är min måndagsplan.


Riset och Jag
2009-01-11 @ 19:16:50 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sheercover?

Jag funderar på att pröva SheerCover till min hud, alla pratar ju nu för tiden om mineral make-up och hur bra det är.
Nån som har erfarenhet av det här?

Just SheerCover har ju ett Intropaket som ser ganska bra ut måste jag säga, farligt dyrt var  det inte heller.

2009-01-11 @ 18:52:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny Design

Vad tycker ni? Själv så älskar jag den!! Det är söta Jessica som har fixat den till mig, är supernöjd!!

Förövrigt så är det ju söndag idag, jag och Emilia utnyttjar det till fullo och bara slappar. Vi har ju trots allt redan tvättat all tvätt, vikt tvätten och lagt den på sin plats.
Om ett par timmar så ska barnet iväg till sin pappa och jag blir återigen ensam hemma.

Men sen på torsdag så kommer både mitt STORA hjärta och mitt lilla hjärta hem till mig så då blir det fullt hus igen!!

2009-01-11 @ 14:42:18 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Helg

Igår blev det en himla bra kväll, jag och Mija åkte hem till Niklas och Malte där vi blev bjudna på Tacos och en himla massa godis.
Självkalrt kollade vi på Lets Dance men efter ca halva programtiden så hade jag hunnit tröttna, kollade ju egentligen bara för att se hur BlondinBella uppförde sig hehe.

Idag har jag och Emilia ägnat större delen av dagen till att tvätta, har även försökt mig på att göra kålpudding och jag måste säga att jag lyckades, fast barnet höll sig till potatismoset och ratade kålen. Hon förstår sig uppenbarligen inte på tjusningen med kål ännu.

2009-01-10 @ 17:13:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen-...

Nu äntligen så har mitt efterlängtade singstar kommit! Så nu har jag och Mija skrållat lite, eller jag har skrållat och Emilia har skrattat åt mig ...
2009-01-09 @ 17:02:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt stora Hjärta...

2009-01-09 @ 13:52:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur gör man?

har ni några mirakelmetoder för att gå ner i vikt och nu pratar jag mirakel inte massa träning och bajs ;)
Jag är ute efter mirakel
2009-01-09 @ 11:56:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Eyecandy








2009-01-08 @ 19:54:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mitt Lilla Hjärta




2009-01-08 @ 12:33:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Weee....

Har precis kommit hemifrån jobbet, ska snart lägga mig ner och vila lite tror jag.
Vaknade kl 04.00 idag, sover så himla dåligt på jobbet nu för tiden, men det var lite mys att vakna i morse då det snöade och nu när jag sitter här hemma och tittar ut så snöar det ÄNNU MER! Jag som egentligen inte tycker om snö drabbades av ett otroligt behagligt lugn av att bara titta på när snöflingorna singlar ner till backen för att lägga sig!

Så när jag har vilat färdigt så tror jag att jag ska se om jag inte kan rota fram Emilias pulka sen när jag ska hämta henne på dagis"
2009-01-08 @ 09:02:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Walk Away...




2009-01-06 @ 20:09:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt hjärta stannade en stund i halsgropen...

Fan jag satt på en hemsida där dom listar upp kriminella, framförallt såna som har begått sexbrott mot barn och när jag listar igenom en hel hög med pedofiler så kommer det här upp:



Innan jag hann läsa hur namnet egentligen stavades och hur gammal han var så stannade mitt hjärta upp för en stund där.
Inget att skratta åt iofs men hur stor är sannolikheten?

2009-01-06 @ 18:12:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lika tråkig idag tyvärr...

Men jag börjar må bättre och bättre, det är ju tur det med tanke på att jag ska jobba imorn.
Men jag tyckte så synd om Emilia så hon fick åka hem till Sanna istället för att sitta och titta på när den tråkiga mamma bara ligger och hostar.
Fast så fort hon åkte så ville jag att hon skulle komma hem igen, får så dåligt samvete när jag inte har henne här hemma hos mig, men jag vet ju att hon idag har det betydligt roligare hemma hos Sanna.

Jag har faktiskt passat på att sola idag med, fick svettats ut en himla massa sjuka bakterier kändes det som och självklart bleev jag en aningen brunare, har ju solariet precis rakt över vägen så det var ju ingen direkt kraftansträngning att ta sig dit som tur är.
Tänkte ta en omgång till imorn innan jobbet så om ett tag kanske jag har arbetat upp en bra bränna, det skulle ju kännas mycket bättre i den här tråkiga och gråa perioden jag nu befinner mig i, känns som jag skulle vilja förnya mig själv men är inte riktigt säker på hur.
2009-01-06 @ 17:25:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cellphone

MOBILTEST

HAR DU PUSSAT NR 2?
Andrea- Nej de har jag nog inte hunnit med

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?
BeTe haha ja vi har la en himla bra relation så länge han bor i norge iaf! ; )

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?
David? Jag vet inte när jag träffar han igen, när han behagar dyka upp förmodligen =)

NÄR PRATA DU MED NR 69 SENAST?
Hille, ja det kan nog kanske röra sig om nåt år tror jag
.

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK MED NR 33?
EvaLena mitt första intryck var BIATCH, men som tur är ändrades det och hon är en absolut raring

NÄR TRÄFFADE DU NR 9?
Anna, det var när jag började jobba på salesmarket där hon jobbade.
 

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG?
Barn Sjukupplysningen, aldrig hoppas jag

ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 13?
Ann, nej det är jag inte men de är ju iaf Mijas farmor

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 4?
Andreas, ja det blev nog ett par ggr under tiden som vi var ihop

SKULLE DU KUNNA DEJTA NR 5?
Andreas Snygg, ja det hade jag verkligen KUNNAT men inte längre

VAD PRATAR DU OCH NR 45 OFTAST OM?
Erik 3, nej du vi har nog inte pratat alls på 3 år, borde nog radera hans nr nu!

TYCKER DU NR 1 ÄR UNDERBAR?
Affe, nja det vet jag ju inte om jag skulle vilja påstå hehe

SKULLE DU KUNNA GE NR 6 EN KRAM?

Andrei, ja han hade jag kunnat krama när som helst!


Ni är alla utmanade
2009-01-05 @ 22:01:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag?

Jag vet knappt var det är för dagen, det är det värsta med att gå hemma,allt blir ett enda virrvarr!
Pga av all hosta igår så har jag nu sån himla träningsvärk i musklerna runt hela bröstkorgen så nu när jag hostar känns det som om jag håller på att explodera..hatar att vara sjuk!

Emilia stackarn har nog haft det jätte tråkig dag idag, en mamma som knappt orkar ta hand om sig själv. Men Sanna, Emelie, Ewe, Sam och vanja hit en sväng innan!
Sara var här med och hjälpte den stackars mamman att åka och handla så barnet fick ju komma ut i kylan en stund idag iaf!

Så här såg våran goda kvällsmat ut idag:
2009-01-05 @ 18:56:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Döende

Idag är det en sån dag där feber varvar med spya och hosta, istället för rakblad så hostar jag idag upp all mat som landar i min mage och det är inte det minsta roligt ....
Men som tur är så har jag Nicole och Mija här som tar hand om mig när jag ligger döende i soffan... Jag hatar att vara sjuk, man blir så enormt kraftlös!
2009-01-04 @ 20:50:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Who are you?

Vilka är ni som läser bloggen?



2009-01-04 @ 00:47:13 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Filmkväll...

Igår var det filmkväll, men tyvärr sög de flesta filmerna vi satte på så jag vet inte om det va så lyckat!

Nu vaknade man och kan knappt andas och det känns som om man hostar upp rakblad, det är mindre mysigt kan jag lova!
Så nu ska jag sitta här min goda soffa men min sticksiga filt tills vi måste åka till kinnahult och fira med Melwin, sen stannar jag nog där inatt, orkar inte vara ensam.. Fick alldeles för dåliga nyheter igår som oroar mig ganska mycket inför framtiden ...



2009-01-03 @ 11:02:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


2009

Nyår har varit bra, trorts att jag har jobbat hela nyårshelgen hann jag med en snabb nyårsfest. 
Vid 12 slaget så var jag ändå med mina nära och kära, tyvärr fattades som två närmast nämligen Emilia och Jack men det gick ganska bra ändå, fick ju hällt i mig en del champagne och vin så mitt humör var på topp.

Nu idag så ska det inhandlas lite mer vin och sen så ska jag och Sanna har en mini tjejkväll med massa skräckfilm och bubbeli.








Imorgon är det kalas för den här lilla fisen!
Melwin
2009-01-02 @ 12:33:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()