Time to say goodbye...

Jag trodde nästan att jag skulle kunna gå en dag utan gråta...men nu är det verkligen över och det gör så, såå ont i mitt hjärta att inte ha han kvar...
Time to say goodbye
2008-08-31 @ 21:56:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu var man hemma igen...

Känns ganska skönt men också vemodigt måste jag säga, nu är man ju som sagt tillbaka till verkligeheten och alla dess plikter man har. Tänkte börja med att tvätta imorn vid kl 08.00 måste ju ändå upp då för att Emilia ska till dagis och fotograferas, hade vart skönt att få det färdigt medan hon är iväg.

Den nu nyduschade lilla ängeln ligger och sussar så gott i´mammans säng och ser nog fram emot morgondagen.
Denna helgen har det ju varit mycket prat ifrån den lillas håll om att flytta, hon skulle flytta med Sandra och sen skulle hon bo men Anette och Anders men nu när hon är hemma så tror jag faktiskt att hon håller sig här ett tag till, men hon hann med ett par sura miner i helgen.. Men det har varit mycket även för henne denna helgen!

Hon är ljuv den lilla ängeln speciellt när hon visar sig ifrån sin bästa sida..!!






2008-08-31 @ 21:14:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fan vad ont det gör..

Gjorde misstaget att kolla igenom dvd:n som Anders brände ut till mig från begravningen, och jag tror eller jag vet att det var alldeles för tidigt att återuppleva den igen.
Så nu ska jag nog stoppa undan den ett tag tills jag känner mig mogen...

Förövrigt så är det ganska bra idag, lite slö så men det är ju söndag så då får man ju vara lite slö, ikväll ska vi tillbaka till verkligheten och komma hem. Känns skönt faktiskt...Emilia ska till dagis imorn för att fotografera sig sen så åker hon till sin pappa på tisdag så då blir jag mega ensam med tanke på att inte Jack är hemma och Sanna åker med sin morföräldrar till ja nånstans i europa.

Börjar nu bli riktigt hungrig, Anders håller på att göra käk, det ska grillas här idag och det ska bli mycket gott.


2008-08-31 @ 15:47:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder på pappa

Hej hej...Tänkte lägga upp lite bilder på pappa i yngre format. Han var så himla söt när han var liten...












Jag saknar dig så det gör ont!!!


2008-08-31 @ 14:02:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Begravningen....

Nu har den varit och jag känner mig tom ...Kan knappt se bilder på honom utan att gråta så vi får se hur det här ska gå...Mitt nya liv som föräldralös...
2008-08-30 @ 17:56:07 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu är det snart dags...

Om en halvtimme så åker vi mot falkenberg, begravningen börjar kl 13 och jag börjar känna mig lite nervös i magen..
Hoppas verkligen att det går över för om den ska krångla idag med då döör jag nog.

Emilia är påklädd och hennes hår är iordninggjord, likaså mitt, bestämde mig till sist för att gå mossgrön till begravningen.

är stressad över hur själv akten ska gå, inte nog med att man kanske måste försöka hålla ihop psyket så måste man se till så allt går smidigt och flyter på och att alla är med. Kanske inte mitt jobb egentligen men jag blir stressad om inte allt är som det ska,..kommer förmodligen röka en hel del idag känns det som..
2008-08-29 @ 10:34:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu var man här...

Sitter i köket hemma hos Anette och Anders, Emilia leker för fullt och snart står maten på bordet! luktar himla gott måste jag säga...


Har idag för en stund sen beställt handbuketter som jag och Mija ska ha imorgon! JAg tog en vanlig röd ros men Emilia skulle prompt ha en rosa ros, självklart fick hon det! har inte hunnit tänka på att begravning är imorgon har istället (löjligt nog) fokuserat på vad jag ska ha på mig imorgon, men har fortfarande inte riktigt kommit fram till något riktigt bra. Men det får väl bli som det blir, folk och mig själv inräknat lär nog skita i vad jag har på mig!


Jaja får la uppdatera lite senare igen...




Saknar min Jack!!



Men PAPPA saknar jag mest!!

2008-08-28 @ 18:44:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Återigen...

så är det dags för mig att dra mig till sängen och denna gången med insikten om att jag inte behöver gå upp tidigt imorn...! och de ska bli såå skönt.
Melwin ligger just nu inne i Mijas säng och låter inte allt för nöjd, hoppas bara han sover bra idag annars åker han kanske ut genom fönstret inatt!

Jag har nu packat min väska så jag och Emilia är redo för att åka till faster Anette imorn, kan bara inte bestämma vad jag ska ha på mig på begravningen, har med mig några olika alternativ så vi får la se vad jag väljer. ( alltid lättare att välja till Emilia)







2008-08-27 @ 23:05:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi äter oss till döds...

Det bevisar ju bara att en varierad kost som man äter med måtta i samband med daglig motion är det enda som funkar för att må bra och eventuellt gå ner några kilo i vikt, men hur roligt är det på en skala? det är ju lättare att poppa ett piller och "känna hur kilona rinner av" en... hehe nej själv sitter jag här men ett par kilo för mycket och borde egentligen dricka mina nutrilett shakes men ja nu har jag ju lärt mig att den metoden tydligen är värdelös så det sket la sig det med.

Jag säger:
VÅGA VÄGRA!!





2008-08-27 @ 19:25:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping/Förhör

Åkte ju på att jobba natten igår med..så jag kunde inte uppdatera och idag så åkte jag direkt till borås för jag råkade höra att det var värsta utförsäljningen på HM´s fyndbutik och jo då när vi kom dit så var det 90% på alla kläder!!! Skojar ni jag var lycklig eller? fick tag i 80 plagg för 670:- Verkligen hur billigt som helst!


Sen var vi tvungna att åka in till stan för jag skulle på förhör angående mordet i skene, måste säga att jag var ganska nervös men det gick bra ändå!!


Förresten hittade mina nya höststövlar på Bianco också blev hur bra som helst som ni kan se nedan, jag älskar shopping det är som ja ett lyckorus...









2008-08-27 @ 18:28:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Morgon på er!!!

Idag är det återigen en ny arbetsdag att ta tag i, men det ska nog gå super (hoppas jag). Känns skönt att komma upp i tid idag, för nu hann jag platta håret,sminka mig och hade en lite stund för mig själv och datorn ;) men nu om ca 4 minuter måste jag verkligen gå hemifrån.

Vill ni vet hur jag ser ut idag så ska ni snart få ett smakprov på detta om ni inte redan läst min gamla
blogg för så har ni redan sett det hehe









Så där har ni mig in all my glory denna morgonen, nu måste jag verkligen springa så jag hinner med bussen
2008-08-26 @ 09:28:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu du så ska jag ...

Krypa ner i sängen och sova...! Så God Natt på er gott folk vi hörs säkert imorn!
2008-08-25 @ 21:50:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hjälpsamt folk klart!

Nej med tanke på att jag inte tycks få nån hjälp med min bloggdesign så fick jag ju trixa lite själv , men det enda jag vågade ändra på var teckensnittet. Blir tokig på att det inte gör som jag vill men,men jag får la ha tålamod tills jag hittar nån som kan hjälpa mig istället.




Jag saknar min telefon!!
Hoppas den kommer snart! Annars måste jag hitta nån som kan ringa och väcka mig imorn annars lär jag ju aldrig vakna!
Känner inte för att jobba på torsdag, ska se om jag hittar nån som kan ta mitt pass där, orkar verkligen inte jobba, speciellt inte dagen innan begravningen! Vill istället ha en dag att förbereda mig både mentalt och praktiskt.


2008-08-25 @ 20:55:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja vad ska man ha på sig?

Måste verkligen hitta en klänning innan fredag som jag kan ha på bröllopet, måste även hitta kläder till Emilia..åhh men jag ska jobba hela vecka så jag vet inte riktigt hur jag ska planera in detta. Imorn åkte jag på att jobba 10.00 - 21.30.

Så Emilia får ha en liten studiedag på mammas jobb imorn när Andreas lämnar henne. Vill ha henne med mig så mycket som möjligt nu.


Ja just det fick ju färgat min utväxt förut med, men hur det blev vågar jag inte utala mig om ännu för jag har gömt håret i en handduk tills vidare.

Tänkte lägga upp lite bilder här nu:











Ja nu blev det iofs bara bilder på mig och Mija men jag gillart måste jag säga
2008-08-25 @ 17:38:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur svårt kan det vara?

Tänkte se om jag kanske kunde färga min utväxt själv, jag menar hur svårt kan det vara? självklart kommer det bli lite knepigt där bak men med bra speglar så borde  det väl gå att lösa..!
Eller?


2008-08-25 @ 13:22:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloggdesign?

Tänkte bara se om det finns nån där ute som kanske har lust att göra en bloggdesign till mig,? är askass på det själv och jag vill ha en lite personligare blogg...
2008-08-25 @ 10:55:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Morgon/ Världens sötaste

Eller som för mig god middag, för jag var ju uppe redan 5.30 för att åka och jobba. Kan säga att jag var hur trött som helst och hade ingen lust alls men nu är "arbetsdagen" slut för idag och jag har fortfarande stora delar av dagen att hitta på en massa annat på så jag klagar inte.

Funderar på om jag skulle färga min utväxt idag, skulle också snart behöva hitta nåt att ha på mig på begravningen. Sen imorn ¨så kommer min lilla docka hem, har saknat henne massa, men tyvärr ska jag jobba hela kvällen så vi får inte mycket tid ihop tyvärr.











Är hon inte världens sötaste?
2008-08-25 @ 10:42:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Älskade citat!

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.  - Nalle Puh


Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre.
- Nalle Puh



Att vi på nytt skulle bli som barn är att begära för mycket. Men vi kan försöka förhindra att våra barn blir som vi.
- Erich Kästner

Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.
- Lily Tomlin

Motgången är ofta en förklädd vän. Möt den med tacksamhet, för den ger dig styrka och klokskap.
- Okänd

Den verkligt lata människan kommer ingenvart. Den ständigt upptagna människan kommer inte mycket längre.
- Sir Heneage Oglivie



2008-08-24 @ 18:56:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ojsan,

Jag råkade visst somna en lite stund, men det var hur skönt som helst så det gör ju inte så mycket, så nuefter en powernap och en snabbdusch sitter jag åter här och funderar på hur länge jag ska klara mig utan min mobil, just nu känns det inte så farligt faktiskt..
Börjar bli hungrig igen men har absolut ingen lust att ställa mig och laga mat, himla keligt när man är hemma själv.






2008-08-24 @ 17:03:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Begravningen närmar sig med stormsteg...

Jag pratade med min farbror igår och insåg att på fredag så är pappas begravning, jag vill inte att det hela ska vara över ännu för sen är han borta.
Jag saknar han så otroligt mycket, men de är fortfarande alldeles för jobbigt att tänka på känner jag.
Varje gång mina tankar vandrar åt det hållet så sätter det sig en enorm osynlig elefant över min bröstkorg och jag får svårt för att andas.

Jag försöker istället nu sysselsätta mig med nåt annat så det försvinner, men jag veta att jag snart kommer behöva bearbeta det och sörja för att kunna gå vidare.



Älskade Pappa


Jag älskar och saknar dig!!
2008-08-24 @ 14:34:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Orka med sig själv ibland asså!!

Nu var jag hemma igen, men smart som man är så glömde jag min mobiltelefon i skene...smart Sisse, jävligt smart!! Jag som känner mig helt handikappad utan min mobil, jaja nu kan jag ju iaf vila utan bli störd av nån, hehe !

Skulle ju vikt tvätten när jag kom hem, men nu när jag ser den så vet jag alls om jag känner för det.
Imorn jobbar jag ju bara 6.30 - 10.00 så jag tar nog tvätten då istället.



Tänkte jag skulle ta och prata med Mija lite om en stund med tur att man kan Andreas nr utantill så man inte behöver ta till mobilen.
Saknar lillstrumpan jätte mycket idag måste jag säga, men hon har det nog jättebra hos pappa.
Dom skulle nog till och med åka och klippa henne idag, det kan ju vara spännande.

2008-08-24 @ 13:09:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haha

JAG VANN!! 2 kg toblerone på liseberg igår! så nu har jag fått min älskade choklad iaf, blev ju lite besviken när jag "bara" vann 3 kg alhgrens bilar i torsdags när vi var där...

Sitter nu hemma hos Line och Phil och väntar på att få åka hem, nej riktigt så illa är det inte men jag känner mig lite halvsliten efter mitt dygnspass måste jag säga.

Så jag återkommer när jag kommer hem.


2008-08-24 @ 10:41:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vem fan...

ringer halv 5 på morgonen och inte fattar vinken när man avvisar samtalet 3 ggr?? FAN jag sover vid den tiden pucko...
2008-08-23 @ 10:35:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Med tanke på att...

ni verkligen sög på att ge mig förslag så blir det film & pizzakväll hemma hos Line och Phil.

Efter en skön dusch och en tripp i sängen så är jag nu som en helt ny människa och det känns såå bra! hoppas det håller i sig länge bara..

jag håller på att testköra en grej nu med så vi får se hur det blir med det, ska bestämma mig nån gång nästa vecka...

2008-08-22 @ 18:13:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är så uttråkad..

Är det nån som har några förslag på vad man kan göra en fredagkväll??

Saknar min pappa jättemycket idag med måste jag säga och nu är det bara en vecka kvar till begravning. Känns inte alls bra...
2008-08-22 @ 15:37:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Testkör blogg.se

Jag har en annan blogg på metrobloggen, men har tänkt byta så nu provkör jag lite andra bloggportaler och ser om det är nån som jag hellre vill ha, för man är väldigt låst i designen och allting på metrobloggen.

2008-08-22 @ 15:30:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2008-08-22 @ 15:27:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()