10 saker att göra innan du dör!

Hittade en fin lista inne på Grönbäck´s Place som jag tyckte var himla bra!
Det handlar alltså om 10 saker du borde göra innan du kolar!!

1. Ha en period av total dekadens. Ångra inget..

2. Gör något som får dig att frukta för ditt liv. Kanske hoppa fallskärm, eller ge dig in i droghandel med ett stort maffiasyndikat.

3. Hitta någon som du älskar, och som får dig att vilja bli en bättre människa. Och ja.. om du undrar när man vet vem den personen är, så har du inte träffat henne/han ännu..

4. Döda ett stort djur. Vattenbuffel, elefant eller liknande. Det viktigaste är att det sker endast med hjälp av en kniv (eller pilbåge).

5. Ha en trekant. Fasligt roligt, men välj rätt partner(s). Kan lätt bli lite tryckt stämning annars.

6. Få barn. Går inte att förklara varför.. Testa det bara. Du kommer inte ångra dig! Men tänk för Guds skull på punkt 3. först!

7. Hitta något att arbeta med som du brinner för. Ingen.. verkligen INGEN brinner för att koppla runt folk i en växel. Hitta nåt som gör dig glad!

8. Nöj dig inte om du vet att du kan få det bättre. Gäller egentligen allt!

9. Berätta för minst en person att du inte kan leva utan den. Helst ska du mena det också, men denna handlar mest om att göra någon glad!

10. Se världen. Fatta vad trist att dö, och inse att man bara sett Kinna i hela sitt liv. Så stor är inte planeten.. Spela bingo på Ryan airs sida och bara åk!

ENJOY YOUR LIFE!


2010-02-16 @ 12:03:03 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback